VIP

VIP for 'Virkeligt Interesserede Publikummer' og Firma-sponsorater

Bliv VIP-medlem
og få
 mulighed for at reservere en god plads 
Vi sætter stor pris på vores 'Virkeligt Interesserede Publikummere' - VIP  Derfor tilbyder vi et VIP-medlemskab for kr. 1000,- i årligt kontingent. Som VIP har du mulighed for at købe plads før koncerter-billetterne sættes til salg.  
Det koster op til kr. 50,- per koncert i Sct. Peders Kirke, men til festivalen har du mulighed for at købe plads til alle koncerter og én forestilling  for kr. 250,- 

Bliv Guld-VIP
og få fri adgang med en reserveret plads uden ekstra betaling
For kr. 2000,- i årligt kontingent får du et Guld-VIP-adgangskort med fri adgang til alle sæsonens koncerter og forestillinger med en fast reserveret plads, som du selv vælger. Til festivalen har du dermed adgang til alle tre opera-forestillinger.

Company-VIP
For minimum kr. 5000,- eks. moms får du to adgangskort med fri adgang og gode pladser til alle koncerter og forestillinger med mulighed for købe flere firma-billetter.
Send en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så kontakter vi dig.

 

Tilmeld dig i formularen her

NEMF VIP 2VIP-rejse til Stockholm Early Music Festival 7-10. juni 2018

Pris ca. 4.500,-
Prisen inkluderer togrejse Næstved-Stockholm-Næstved. Tre overnatninger på centralt beliggende hotel. Koncertbilletter og guide.

Se  festival-programmet her

SEMF2018

Vi rejser med tog fra Næstved til Stockholm og bor på hotel tæt på koncerterne i Gamla Stan
Togrejse SEMF2018
Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt.