BLIV MEDLEM af Næstved Early Music Festival 

nn 16Vi er allerede mere 350 medlemmer, men vil gerne være endnu flere. 

Kontingentet er kr. 250,- årligt 
og gælder indtil 31. august 2017
Unge 8-18 år & studerende -
kr. 50,- 
(Børn under 8 år har fri adgang)

Hvis du vælger at betale hele kontingentet kr. 500,- til og med den næste festival 17.-19. august 2018 modtager du en gratis t-shirt fra Festival 2016 og får desuden fortrinsret til at købe partoutkort til næste festival.
Bemærk at der ikke vil være reserverede pladser for partoutkortholdere til næste festival, det vil der kun være for medlemmer af VIP-klubben.

Få rabat
Som medlem får du rabat på koncertbilletter til dig samt én ledsager. 

Udfyld formularen herunder eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og adresse, så sender vi dit medlemskort 
et par uger efter vi har registreret din indbetaling på Spar Nord Reg. 9819 Konto 4582 082478

Køb partoutkort til næste festival 17.-19. august 2018 
SOM MEDLEM DER HAR BETALT KONTINGENT FREM TIL DEN NÆSTE FESTIVAL, HAR DU MULIGHED FOR AT KØBE PARTOUTKORT MED RABAT TIL DENNE. Partoutkortet giver ikke en reserveret plads.

KORTET KOSTER KR. 1.300,- FOR ALMINDELIGE MEDLEMMER OVER 18 ÅR
KR. 650,- FOR FRIVILLIGE HJÆLPERE (SEND EN MAIL TIL Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. OG HØR MERE)
SAMT KR. 250,- FOR UNGE 8-18 ÅR & STUDERENDE.
Kortet giver dig fri adgang til alle festivalens koncerter og arrangementer samt mulighed for at købe billetter til én ledsager med nemf-rabat. Bestil kortet allerede nu på 2018Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Bliv Medlem

Udfyld dine informationer
Skriv evt. en kommentar
Web Spam Check

Indtast ordet eller ordene nedenfor: